Mange som kjenner meg godt har sikkert tenkt på hvordan jeg skal klare meg i utlandet når jeg til vanlig er så kresen på mat. Men det har jeg løst på to måter. Den ene er å lage alt fra bunnen av, for da vet jeg hva som er oppi! Og den andre er å bare lukke alle sanser og spise, for om andre spiser det kan det jo ikke være giftig. Så hittil på turen har jeg klart å lære meg å spise salat, løk i maten, paprika og nesten tomater. Er litt igjen på dem! Men jeg er veldig stolt av meg selv og tenkte dere ville vite det! Deler et bilde av middagen i går, som besto av wok med champignon, brokkoli, babymais og svinekjøttdeig. Med pasta og soyasaus til! Ble egentlig veldig godt, og jeg ble veldig mett!
Så nå vet dere hvordan jeg overlever i dette landet!
As many of the people that knows me well would think about is how I can manage to be in a different country when I am so picky about what I am eating. But I have solved that problem in two ways. The first one is to make everything I eat from scratch, then I know exactly what I am eating. The other solution is just to close every senses and just eat, because if everyone else is eating it, it can not be poisoned. And so far I have manage to learn to eat salad, onions, paprika and almost tomatoes. Need to get more used to them! But I am very proud of myself and I thought you would like to know! Shearing the picture from my dinner last night, consisting of wok with champignon, broccoli, baby corn and pork meat. With pasta and soy sauce on the side! Actually it tasted great and I was so full after eating!
So now you know how I am surviving in this country!
Kjempestolt av deg! Kanskje du til og med kan bli innvitert på middag når du kommer hjem ;)
SvarSlett